Felelősséget vállalunk

egy, az első

Az emberekért

Fontos feladatunknak tekintjük, hogy ügyfeleink és a társadalom egésze számára értéknövekedést biztosítsunk. Ennek érdekében a partnereink által támasztott követelményekhez rugalmasan alkalmazkodunk. Innovatív, testreszabott megoldásokat kínálunk a ma és a holnap embere számára egyaránt. Megbízható és tisztességes munkaadók kívánunk lenni munkatársaink számára. Értékeljük a személyiséget, támogatjuk mind a személyes, mind a szakmai fejlődést, és sokrétű együttműködési lehetőségeket kínálunk.

két, a második

A környezetért

Tudatában vagyunk annak, hogy üzleti tevékenységünk hatással van az emberre és a természetre. Ezért arra törekszünk, hogy a nyersanyagokat visszajuttassuk az anyagok körforgásába, és megóvjuk erőforrásainkat a jövő generációinak javára. Az általunk kínált kezelési és hasznosítási eljárások során az átláthatóság és a gondosság alapvető követelmények. Folyamatos klímavédelmi intézkedésekkel támogatjuk az emberek tudatos gondolkodásának erősítését az ökológiai témákkal kapcsolatban. 

három, a harmadik

A
vállalatért

Komolyan vesszük a gazdasági alapelveket, és megfontoltan cselekszünk. Hitet teszünk a hatékony folyamatirányítás mellett a teljes értékteremtési láncban. Egyértelmű célokat tűzünk ki, és az eredményes továbbfejlődés érdekében perspektívákat dolgozunk ki. A folyamatos fejlesztések és a legmodernebb technológiák alkalmazása biztosítja számunkra a versenyképességet, és növeli vállalatunk értékét.

Az emberekért # Fotók
Saubermacher fordított nap
A környezetért # Fotók
Saubermacher Környezetvédelmi Díj átadás
A vállalatért # Fotók
Csapatépítés
Az emberekért # Fotók
Saubermacher fordított nap
A környezetért # Fotók
Saubermacher Környezetvédelmi Díj átadás
A vállakozásért # Fotók
Csapatépítés

Együtt alakítjuk a jövőt

A társadalomért, a régiókért és a környezetért

Társadalmi kötelezettségünknek tekintjük, hogy lényegesen hozzájáruljunk a hulladék- és haszonanyag-gazdálkodás alakításához Ausztriában, valamint Közép- és Dél-Európában. Szektorunk vezető vállalataként tudásunkkal jelentősen hozzájárulunk a környezetvédelmi normák továbbfejlesztéséhez. Valamennyi hulladékgazdálkodási kérdésben aktívan együttműködő partnerek vagyunk a törvényhozók, a kutató és fejlesztő intézmények, valamint a közintézmények számára és megosztjuk azokkal szaktudásunkat. Odaadásunk és ötleteink által jelentősen hozzájárulunk az élhető környezet kialakításához.