Konyhai hulladék

A vendéglátóipari egységekben, az üzemi konyhákon és a menzákon nagy mennyiségben keletkeznek olyan gyorsan romló anyagok, amelyek gyors és szakszerű elszállításáról és kezeléséről gondoskodni kell. Az ételek előkészítése során keletkező hulladék nagy része (gyümölcs-, zöldségmaradékok, tojáshéj, csont stb.), valamint az ételmaradék szerves összetételű, biohulladékként hasznosítható. A használt étolaj veszélyes hulladéknak minősül, hordóban gyűjtendő és tárolandó.

Ügyfeleinket tanácsokkal látjuk el a helyes gyűjtési módot illetően a minél költséghatékonyabb és környezetkímélőbb hasznosítás érdekében, gyűjtőedényzetet biztosítunk számukra, az elszállítás gyakoriságát pedig közösen határozzuk meg. A Saubermacher igyekszik egyedi igényekre szabott szerződéses kapcsolatot kialakítani a partnereivel!

Konyhai hulladék

kuechenabfaelle

entsorgung_von_kuechen-_und_speiseabfaellen